TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Zongudakspor Pazar günü deplasmanda oynadığı Silivrispor maçında aldığı galibiyetin vermiş olduğu moralle Bandırmaspor maçına hazırlanıyor. Pazartesi gününü izinli geçine Zonguldaksporlu futbolcular Bandırmaspor maçının ilk idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.00'da gerçekleştirdi. Kondisyoner Barış Şeref'in yaptırmış olduğu ısınma hareketleri ile idmana başlayan futbolcular ardından tempolu düz koşu yaparak güç depoladılar.

MORALLERİ ÜST DÜZEYDE

Sakaryaspor hezimetinin ardından mental olarak düşük olan futbolcular İstanbul deplasmanında karşılaştıkları ve OnurEriş'in penaltıdan attığı golle 1-0 kazandıkları maçın vermiş olduğu moralle idmanda neşeli göründüler.

"SAKARYA MAÇI GİBİ OLMAYACAK"

Zonguldaksporlu futbolcular Sakaryaspor maçında kötü oynadıklarını ve taraftarları üzdüklerini belirterek Bandırmaspor ile oynayacakları maçın çok daha farklı olacağını belirttiler. Sahaya temkinli çıkıp 90 dakika boyunca savaşacaklarını belirten futbolcular alacakları galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi