Deplasmanlı AmatörSüper lig ekiplerinden Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Kilimli Belediyespor'da yapılan kongrede kulüp başkanlığına işadamı Musa Bahadır seçildi. Mevcut başkan Naci Çoban'ın aday olmadığı kongrede tüm üyeler Musa Bahadır'ın başkanlığını onayladı.

Türkiye İkinci Futbol ligine kadar yükselme başarısı gösteren ve son yıllarda maddi manevi kötü günler geçiren Kilimli Belediyespor yeni bir yapılanma içine girdi.

Güçlü bir yönetim oluşturan Kilimli Belediyespor ilk olarak gelecek sezon Amatör Süper Ligde şampiyon olarak BAL'ı hedefliyor. Olağan Genel Kurul yapan Kilimli Belediyespor'da başkan seçilen işadamı Musa Bahadır ve yönetimi sezon planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Zonguldakspor yönetim kurulu üyeliği de yapan Musa Bahadır kulüp yöneticiliği konusunda oldukça tecrübe kazandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM: Başkan Muha Bahadır, Salih Paşa Hazır, Seyit Özkeskin, Eyüp Alabaş, Cevat Aslankılıç, Murat Yücesan, Cüneyt Akarsu, Cemalettin Akyol, Münir Uzundurugan, Ceyhun Girgin, Kenan Yaralı, Şahin Ertürk, Ali Demirtaş, Serdar Taşdelen, Rıdvan Tokoğlu, Yusuf Çebi, Hüseyin Aygün. Denetleme Kurulu: Naci Çoban, Tunca Par, Sertan Ulaş.

Editör: Pusula Gazetesi