Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç bir dizi ziyaret için gittiği Trabzon'da Zonguldak'ı anlattı.

Ergenç ilk olarak geçtiğimiz ay Zonguldak'ta gerçekleştirilen ve kusursuz organizasyonla Türkiye'de ses getiren Türkiye Büyükler Erkek ve Kadınlar Boks Şampiyonası'na 92 kiloda şampiyon olan yeğeni Emir Büyükdağ'ı ziyaret etti.

Ergenç ve Büyüdağ Trabzon Büyükşehir Belediyesi Merkez İlçe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in daveti üzerine Başkan Genç'i makamında ziyaret eti.

GENÇ, ERGENÇ'E TEŞEKKÜR ETTİ, EMİR'İ KUTLADI

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Zonguldak'ta düzenlenen başarılı organizasyon ile ilgili Aydın Ergenç'in nezdinde tüm Zonguldak'a ve yetkililere teşekkür etti. Başkan Ahmet Metin Genç 92 kiloda Türkiye şampiyonu olan Emir Büyükdağ'ı ise tebrik ederek küçük altın taktı, Sırbitan'da yapılacak Dünya şampiyonasında başarılar diledi.

Aydın Ergenç ise ziyarette "Zonguldak olarak Türkiye büyükler erkek ve kadın Boks şampiyonasında Zonguldak olarak başta Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel ve Boks il temsilciliğimiz büyük önem verdi. Şampiyonanın kusursuz tamamlanması ve Zonguldak'a gelen sporcu kafilelerinin kentten memnun ayrılmaları için tüm imkanlarını seferber ederek yakından ilgilendiler. Tüm kafileler Zonguldak'tan büyük bir memnuniyetle ayrıldı. Biz de Zonguldak olarak bundan gurur duyduk. Valimize, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullandı.

ERGENÇ, BÜYÜKDAĞ'I KAMPA UĞURLADI
Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç ziyaretin ardından yeğeni olan Türkiye şampiyonu Emir Büyükdağ ile birlikte Trabzon turu attıktan sonra Trabzonspor'un resmi maçlarını oynadıkları Akyazı Stadı'nda ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ergenç daha sonra ise yeğeni Emir Büyükdağ'ı 24 Ekim'de Sırbistan'da yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası öncesinde Kastamonu Kadıdağı'nda yapılan Milli takım kampına uğurladı. Milli takım kampına 75 kiloda Türkiye şampiyonu olan Zonguldaklı Boksör Birol Aygün de katıldı.

AYDIN ERGENÇ TAKA GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Türk Kızılayı Şube Başkanı Aydın Ergenç daha sonra Türkiye'de yayınları ile yankı uyandıran Trabzon Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut'u ziyaret etti.

Yusuf Turgut ziyaret için Aydın Ergenç'e teşekkür ederken, Zonguldak ve Trabzon'un bir bütün olduğu, birbirine bağlı iki kent olduğu sohbetleri yapıldı.

Aydın Ergenç ziyarette, "Zonguldak emeğin başkenti. Yıllarca Zonguldak Türkiye ekonomisine büyük katkılarda bulundu. Bunları yaparken de Trabzon insanının da büyük emekleri oldu. Zonguldak'ta çok sayıda Trabzonlu birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Sizler de TAKA Gazetesi olarak yaptığınız yayınlar ülkede büyük ses getiriyor. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.