Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir alış veriş merkezinin 10. Katından kendisini boşluğa bırakarak yaşamına son veren 15 yaşındaki lise 10. Sınıf öğrencisi Melis Kuyumcuoğlu, Elmatepe mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli' de dün okul arkadaşlarından ayrıldıktan sonra şehir merkezinde ki alış veriş merkezinin 10. katına çıkan 15 yaşındaki lise 10. Sınıf öğrencisi Melis Kuyumcuoğlu, kendisini boşluğa bırakmış, olayda hayatını kaybetmişti. Genç kızın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Melis Kuyumcuoğlu için Elmatepe Mahallesi Elmatepe camisinde cenaze namazı kılındı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Miili Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, TSO Yönetim kurulu başkanı Aslan Keleş ve yöneticileri ile üyeleri, önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık, öğrenciler, öğretmenler ve yakınları katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Melis Kuyumcuoğlu aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Pusula Gazetesi