5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu ile Sosyal Güvenlik kurumlarının tek çatı altında birleşmesi nedeniyle, il ve ilçelerde açılması düşünülen Sosyal Güvenlik Merkezleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çaycuma Yeni Mahalle Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan kaba inşaat halindeki Belediye Hizmet Binası&[#]8217;nın bir bölümünün Sosyal Güvenlik Merkezi&[#]8217;ne dönüştürülmesi için Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından görevli olarak gelen Hasan Açıkgöz, Yaşar Bakır, Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü´nden Yüksel Uslu ve Hayri Anıl Çetin, Belediye Başkanı Mithat Gülşen´i makamında ziyaret etti.
Ankara ve Zonguldak´tan gelen heyet ile belediye daire müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.
Kaba inşaat halindeki Belediye Hizmet Binası&[#]8217;nın bir bölümünün Sosyal Güvenlik Merkezi&[#]8217;ne dönüştürülmesi için, Ankara ve Zonguldak´tan gelen heyetin Çaycuma´da yaptığı incelemeler doğrultusunda bir rapor hazırlanacak.
Ankara ve Zonguldak´tan gelen heyetin hazırlayacağı alt komisyon raporu doğrultusunda çalışmaların başlayıp başlamayacağının belli olacağını anlatan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "İnşallah alt komisyon raporu olumlu çıkar. Biz bir an önce ilçemizde böyle bir merkezin kurulmasını ve halkımızın hizmetine sunulmasını arzu ediyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi