Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesinde faaliyet gösteren Birey Dershanesi 2010 yılı sosyal etkinliklerine başladı.
Birey Dershanesinin 2010 yılı faaliyetlerinde yer alacak programın ilk aşamasında düzenlenen etkinliklerde ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar programının sevilen karakterlerinden olan &[#]8220;Hıyarlı Baba &[#]8220; lakaplı Şahin Irmak ile çok sayıda video klip çeken ve Filmline şirketinin ortağı olan genç yönetmen Bedran Güzel Devrekli hayranları ile buluştular.
Devrekli yönetmen ve Birey Dershanesinin sahibi Veli Kuzlu, &[#]8220;2010 yılı içerisinde dershanemizde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak için ünlü yönetmenleri, fotoğrafçıları, ünlü şarkıcıları ve oyuncuları getirmeyi hedefliyoruz. Amacımız, hem kurumumuzda öğretim gören öğrenci arkadaşlarımızın sanatçı arkadaşlarımızı daha yakından tanımaları için hem de ilçemizi daha yakından tanıtmak. Bu tür etkinliklere 2010 yılı içerisinde devam edeceğiz &[#]8221; dedi.
Dershanede eğitim gören öğrencilerin sanatçılardan imzalı resim almaları için uzun kuyruklar oluştururlarken bu tür etkinlikleri düzenleyen dershane yöneticilerine teşekkür ettiler
Editör: Pusula Gazetesi