Zonguldak´ta, maddi hasarlı trafik kazası yapan arkadaşına yardım etmek isteyen taksi şoförüne çarparak ölümüne ve 2 kişinin de yaralanmasına yol açan kamyonet sürücüsü yakalandı. Sürücünün ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, dün sabaha karşı Uğur Mumcu Kavşağı´nda, trafik kazası yapan Coşkun Bozkurt ve Semih Öner ile arkadaşlarına yardıma gelen Tarık Kukul´a (26) çarparak kaçan 67 AP 124 plakalı kamyonetin sürücüsü Ecevit Ş. (35), Kilimli beldesinde yakalandı.
Beldede ikamet ettiği belirlenen ve bir lokantada yemek yerken gözaltına alındığı bildirilen Ecevit Ş´nin yapılan sorgusunda, ehliyetinin olmadığı belirlendi. Kömür ticareti yapan sürücünün, kullandığı kamyoneti arkadaşından ödünç aldığı bildirildi.

Alkollü olduğu belirtilen ve sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen Ecevit Ş., çıkarıldığı savcılıktan tutuklama talebi ile sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Evraklarının tamamlanmasının ardından Ecevit Ş., Beycuma Ceza İnfaz Kurumu´na gönderildi.

Dün sabaha karşı, Uğur Mumcu Kavşağı´nda, önce kaldırıma sonra refüje çarparak trafik kazası yapan otomobildeki Coşkun Bozkurt ve Semih Öner´in yardım istedikleri taksi şoförü Tarık Kukul (26) olay yerine gelmiş, aracın çekiciye yüklenmesinin ardından arkadaşlarıyla kaza yapan otomobilden kopan parçaları toplamaya başlamıştı.
Bu sırada üzerlerine doğru hızla gelen kamyoneti fark eden Bozkurt, Öner ve Kukul kaçmaya çalışmalarına rağmen aracın altında kalmış, bölgedeki ismi öğrenilemeyen bir kişi ise son anda kaçarak kurtulmuştu.
Kazada, Kukul yaşamını yitirmiş, arkadaşları Bozkurt ve Öner yaralanmıştı.


Haber: AA Fotoğraf: İHA
Editör: Pusula Gazetesi