Ak Parti Nevşehir Milletvekili, Zonguldak Bölge Koordinatörü Mahmut Dede, "Biz il başkanımızdan ve yönetimimizden memnunuz. Hiçbir sıkıntımız yok. Hiç kimsede öküz altında buzağı aramasın. Toplantımız rutin bir toplantıydı" dedi. Mahmut Dede, kendisine telefonla ulaşan arkadaşımız Nermin Akkaya´ya şu açıklamayı yaptı:


Aylık rutin toplantı
"Ereğli´de yapılan İl Danışma Toplantımız aylık olarak yaptığımız teşkilat için bütün ilçelerimizin yürütme kurulları, milletvekillerimiz, il genel meclis üyeleri ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı rutin toplantılarımızdan biriydi. Teşkilat açısından çok verimli ve faydalı bir toplantı oldu.


2011´e kadar görevliyim
Genel Merkezimizin her ilin bir koordinatörü vardır. 13 Ekim 2009 büyük kongreden sonra tekrar teşkilatlandırma yapısıyla ben Başbakan tarafından Zonguldak il koordinatörü olarak görevlendirildim. Allah nasip ederse 2011 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere kadar Zonguldak´ta görevliyim. Zonguldak´ta teşkilatlarımızla bundan sonra da hep birlikte çalışacağız.


Şikayet üzerine gelmedim
Benim Zonguldak´a olağan üstü şikâyetler üzerine gelme gibi bir durum yok. Hiçbir problem yok. Teşkilatta bazı sıkıntılar olabilir ve mutlaka insan olan her yerde bazı huzursuzluklar yaşanır. Arkadaşlarımızla sabah dörtlere kadar toplantılarımızı gerçekleştirdik. Pazar günü de İl Danışma Meclisi Toplantımızla beraber bu ayki toplantılarımızı da tamamlamış olduk.
Hiçbir problem yok
Gerçekten Zonguldak´ta teşkilat açısından güzel bir birliktelik olduğunu gördük. Çok verimli bir toplantı oldu. Ben Zonguldak´a şikâyetler üzerine gelmedim. Biz il başkanımızdan ve yönetimimizden memnunuz. Hiçbir sıkıntımız yok. Bazı çatlak sesler çıkıyor ve bizde onları dinledik. Hiçbir problem olmadığını da gördük. Arkadaşlarımızla da bunun istişaresini yaptık.

Öküz altında buzağı aranmasın
Yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Hiç kimsede öküz altında buzağı aramasın. Toplantımız rutin bir toplantıydı.
Bende göreve yeni getirildiğim için bir nevi birbirimizi tanıma toplantısı da oldu diyebiliriz. Teşkilatımızla birlikte inşallah Zonguldak´a daha iyi bir siyaset getirmek için birlikte çalışacağız.
Editör: Pusula Gazetesi