Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesinde ZKÜ Devrek Meslek Yüksekokulu (DMYO) Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından sergilenen &[#]8220;Gecenin Kulları&[#]8221; adlı tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.
Devrek Atatürk Kültür Merkezinde sergilenen Dinçer Sümer&[#]8217;in yazdığı ve Harun Kartoğlu&[#]8217;nun yönetmenliğini yaptığı &[#]8220;Gecenin Kulları&[#]8221; adlı oyun davetlilere ücretsiz sergilendi. Bugüne kadar ilçede sergiledikleri oyunlara başarılı imzalar atan MYO öğrencileri, &[#]8221;Gecenin Kulları&[#]8221; adlı oyununda da aynı başarıya imza atarak yönetmeni ve oyuncuları ile seyircilerden bu kez de tam not aldı.
Oyunun konusu, uzak ve küçük bir ilçede başlayan, bir büyük kentin salaş otelinde sonlanan kırık bir gençlik aşkının öyküsü anlatılıyor. Bu sene 6. yılına giren DMYO Tiyatro Kulübü Örgencilerinin sergilediği oyunlar arasında yurdun çeşitli yerlerinde sergilenen, Türkmen Düğünü-Çatallı Höyük-İstanbul Efendisi-Artist Üstü İki Köfte Babam-Bahar Noktası-Demokrasi, Ayna ve Aşk-Ters Evlenme Aşk Bu mu, Sevda Bu mu?, Bir Buket Aşk ve Atatürk&[#]8217;ü Düşünmek adlı oyunlar izleyiciler tarafından beğeni kazanan oyunlar arasında yer aldı.
Sergilenen oyuna,Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar,Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt, MYO Müdür Yardımcısı Ferdi Kasikoğlu,Öğretim Görevlisi Hakan Gün ve vatandaşlar katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi