Zonguldak´ta bir firmaya ait kamyonet, kavga anonsunu duyması üzerine olay yerine hareket eden polis otosuna çarptı. Kazada, polis memuru yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kozlu beldesinde saat 01.00 sıralarında kavga anonsunu alan ekip Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kozlu Polis Merkezi Amirliği´ne ait 67 A 7521 plakalı polis otosu ile yola çıktı. Bu sırada Kozlu Işıklı Kavşağa gelen Murat Şahin´in kullandığı ve bir firmaya ait olduğu belirlenen 34 UF 5322 plakalı kamyonet, kavşaktan dönen polis otosuna çarptı.
Meydana gelen kazada firmaya ait kamyonet takla atarak yan dururken, polis otosunda maddi hasar meydana geldi. Polis memurunun adının açıklanmadığı kazada, memurun yaralı olması nedeniyle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne gönderildi. Diğer aracın sürücüsünün de hafif sıyrıklarla yara aldığı kazada olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Polisler takla atan aracı düzlemek isterken zor anlar yaşadı. Aracın altında kalma tehlikesi geçiren polisler ve vatandaşlar kazaya karışan her iki aracı da başka bir yere çekti. Başka bir kazanın meydana gelmesini önlemek için kaza alanı boşaltılırken, ekipler sürücüleri kontrollü şekilde yönlendirdi.
Kaza sonrası olay yeri yıkanarak yeniden trafiğe açıldı. Polis, kaza ile ilgili tahkikat başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi