İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen &8216;Hizmet içi eğitim semineri&8217; ve &8216;Temel bilgisayar kursu&8217; sona erdi. Toplam 74 personelin katıldığı eğitimlerde başarılı olan kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi. İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş; eğitimin önemine dikkat çekti. Müdür Gümüş, &8220;Hizmet içi Eğitimlerimiz; 06-10 yıllık polis memurlarından 26 personel, 11-15 yıllık polis memurlardan 20 personel, 16 yıl ve üzeri polis memurlarından 20 personel ve yine 3.&8217;sü yapılan temel bilgisayar kursunda 8 personel olmak üzere toplam 74 personelin katılımıyla gerçekleşmiştir&8221; dedi.



15 eğitmen ders verdi



Eğitime katılarak yeni bilgiler öğrenip kendilerini geliştiren personelini tebrik eden Müdür Gümüş; hizmet içi eğitimin ve temel bilgisayar kursunun Bartın Üniversitesinden 4, Milli Eğitim Müdürlüğünden 2, Cumhuriyet Başsavcılığından 2 ve Müdürlük kadrosundan 6 olmak üzere toplam 15 eğitmenin 21 değişik derse girerek yapıldığını söyledi. Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, &8220;Emniyet Müdürlüğümüzün, Şehit Polis memuru Kemal Açıkgöz Bilgisayar Sınıfında bilgi İşlem Şube Müdürlüğü personeli tarafından 3.dönem bilgisayar kursunda ve hizmet içi eğitimlerde başarılı olan tüm kurum çalışanlarını kutluyorum&8221; diye konuştu.




Müdür Gümüş teşekkür etti



Eğitim çalışmalarına destek olan kurum ve kuruluşlarda görevli personellere de teşekkür eden Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, konuşmasının ardından personele sertifikalarını verdi. Kursta eğitim veren kamu kurum kuruluşlarının personellerine de teşekkür belgesi veren Müdür Gümüş, eğitim çalışmalarının süreceğini söyledi. Hizmet içi eğitim semineri ve temel bilgisayar kursuna katılan teşkilat mensupları törende Müdür Gümüş&8217;ün elinden sertifika almanın heyecanını yaşadı. Sertifika alan personelle teşekkür belgesi alan eğitmenler Müdür Gümüş&8217;e teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi