Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ses ve solo çalgı yarışması için Ankara´dan gelen konukları ağırladı.
Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı´nca düzenlenen Kulüp, Dernek, Kurum ve Kuruluşlar arası Türk Halk Müziği (THM) Ses ve Sola Çalgı Yarışması Türkiye finali 19-20 Aralık tarihlerinde Zonguldak´ta yapıldı.
Kültür Bakanlığı yetkilisi Nazan Halıcıoğlu Başkanlığı&[#]8217;ndaki Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü adına yarışmaya katılan konukları Çaycuma´ya davet eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen, hem konuklarla tanışma hem de Çaycuma´yı tanıtma fırsatı yakaladı.
Belediye Sosyal Tesisleri ve Kent Ormanı&[#]8217;nı gezen konuklar ilçeyi beğendiklerini dile getirerek şunları söylediler:
"Çaycuma Belediye Başkanımızın daveti bizleri gururlandırdı. Anadolu´nun böylesine güzel bir ilçesini gezip görmekten insanlarını tanımaktan mutluluk duyduk. Bizlerde Sayın Başkanımızı Ankara´ya davet ediyoruz."
Konukları Çaycuma´da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Yarışmaya katılmak üzere gelen, Ankaralı konukların bir çoğu televizyon programlarından tanıdık. Bazıları televizyon çekimi için daha önce ilçemize gelmiş.
Ben kendilerine davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Ses ve solo çalgı yarışmasında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi