2017 - 2018 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig Grupları Kura Çekimi 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 15:00'te yapılacak.

4 TEMMUZ'DA ÇEKİLECEKTİ ERTELENDİ

2. Lig ve 3. ligde kura çekimi daha önce 4 Temmuz tarihinde çekileceği açıklanmış, ancak bilinmeyen bir nedenden dolayı son anda kura çekimi ertelenmişti. Kulüp temsilcileri ise yoldan dönmüştü.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek Grupları Kura Çekimine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak.

ZONGULDAKSPOR'U ÖMER GÖKTEKİN TEMSİL EDECEK

Kura çekimine kırmızı-lacivertli ekibi temsilen Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Dış İlişkiler Sorumlusu ve Federasyon Temsilcisi Prof. Dr. Ömer Göktekin katılacak.

ZONGULDAKSPOR HANGİ GRUBA DÜŞECEK

Zonguldakspor 2016-2017 futbol sezonunu Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 47 puanla 8'nci sırada tamamlamıştı. Zonguldaspor'un bu sezon ise Beyaz mı, yoksa kırmızı gruba mı düşeceği şimdiden merak konusu oldu.

TFF 1.lig'den 2.lige düşen takımlar: Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Mersin İdmanyurdu

2.Lig Beyaz ve Kırmızı grup karması: Zonguldak Kömürspor, Amed Sportif, Koceli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Keçiörengücü, Hacettepe, Pendikspor, Konya Anadolu Selçuk, Fatih Karagümrük, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor, Gümüşhanespor, Kastamonuspor, Hatayspor, Menemen Belediye, Karşıyaka, Sarıyer, Etimesgut Belediye, Niğde Belediye, Eyüpspor, Tokatspor, İnegölspor, Tuzlaspor, Kırklarelispor, Bugsaşspor,

3.Ligden 2.lige yükselen takımlar: Sancaktepe Belediyespor, Bodrumspor, Afjet Afyonspor, Altay, Silivrispor, Sakaryaspor

Editör: Pusula Gazetesi