Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesine bağlı Çakraz tatil köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile sohbet etti. İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ile birlikte köye giden Tunç&8217;un bir kahvehanede gerçekleşen sohbet toplantısında Çakraz Turizm Derneği, Ziraat Odası, Muhtar ve vatandaşlar hazır bulundu.



Kanalizasyon sorunu var



Çakraz Turizm Derneği Başkanı Selahattin Gürpınar, Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Özmen, Çakrazşeyhler Muhtarı ve Çakrazlı esnaflarla sohbet toplantısı yapan Milletvekili Tunç, Bartın-Çakraz arasında gerçekleştirilen duble yol çalışmalarından dolayı teşekkür alırken, gündeme getirilen kanalizasyon sorunu ile ilgili de konunun takipçisi olduklarını söyledi.



Önemli turizm merkezi



Tunç, Çakraz&8217;ın kanalizasyon probleminin giderilmesinin talep edilmesi üzerine yörenin Bartın&8217;ın önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu belirterek, kanalizasyon projesinin yapımı ile ilgili olarak girişimlerde bulunduklarını söyledi. Milletvekili Tunç, karayolu çalışmalarının Çakraz-Kurucaşile bölümünün programda olduğunu da söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi