İl Genel Meclisi Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Pazartesi günü başlayan Aralık ayı oturumları dün yapılan üçüncü toplantı ile devam etti. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu´nda gerçekleşen oturumda Aralık ayı gündemine 15 madde daha eklenirken, 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Aralık gündemi, dün eklenen maddelerle 35 maddeye ulaştı. Vali Yardımcısı Türker Öksüz´ün verdiği önergeye göre, İl Hayvan Sağlık Zabıtası´nda görev yapmak üzere üye seçilmesi gündemin 21. maddesi olarak eklendi.



İki önergede Kayış´tan



İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış´ın verdiği önerge olan Sicil Amirliği yönetmeliği gündemin 22. maddesi olarak eklendi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış´ın verdiği önergeye göre, Kurucaşile ilçesi Kirlik Hüsnühoca köyü, Bartın merkez Gürpınar, Başoğlu, Küçük Kızılkum, Hanyeri, Hasanefendi, Bayırdüzü, Karacaoğlu, Kışla ve Köyyeri köyleri ile Amasra ilçesi Bostanlı ve Bozköy köylerinin köy yerleşik alanları ve civarlarının tespitleri Aralık ayı gündem maddeleri arasına eklendi.



7 madde görüşüldü



Ali Kartal Başkanlığı´nda yapılan Aralık ayı üçüncü oturumunda 7 madde görüşülerek karar bağlandı. Gündemin 10. maddesi olan Akmanlar köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti, Hasanlar köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti, Karamazak köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti, Tabanözü köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti, Sipahiler köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti, Çukarbük köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti ile Epçilerkadı köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti maddeleri İmar ve Bayındırlık Komisyonu´na havale edildi. Toplantıya İl Özel İdaresi daire müdürleri de katıldı. İl Genel Meclisi´nin Aralık ayı dördüncü toplantısı bugün saat: 16: 00´da yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi