Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, seferlerin sorunsuz olarak başladığını kaydetti. Halkın ilk tepkilerinin olumlu olduğunu vurgulayan Yılmaz, belde halkını kart alımı için uyardı. Kartsız, bilet ücretlerinin 1.5 TL olduğu belirten Yılmaz, &[#]8220;Bir sefere mahsus alınacak kartın ücreti ise 5 TL&[#]8217;dir. Bu kartı doldurulduğunda ise bilet fiyatı eskiden olduğu gibi 1 TL oluyor. Bu kartı, kaybettiğinizde yeniden almak zorunda kalırsınız, ama eskidiğinde ve yıprandığında ise ücretsiz değiştiriliyor. Halkımızın mağdur olmaması için kart almalarını tavsiye ediyoruz&[#]8221; dedi.
32 otobüsün 4&[#]8217;nün ise engelliler için özel tasarlandığını da belirten Yılmaz, halkın olumlu tepkilerinin de kendilerini memnun ettiğini ifade etti. yeni hizmetle belde halkının yolda kalan, eski araçlarla istif şeklindeki seferlerden kurtularak, klimalı, modern araçlarla rahat ve güvenli yolculuk imkanı sunulduğunu da hatırlattı.
Öteyandan, yeni halk otobüsleri, Zonguldak-Kozlu, Zonguldak-Tıp Fakültesi, Zonguldak-Fatih Sitesi, Zonguldak-Topbaşı, Zonguldak-Sondurak hattında seferler yapıyor.
Editör: Pusula Gazetesi