4 günlük bayram tatilini Bartın&8217;da ilçe, belde ve köy gezileri yaparak geçiren Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, gurbetteki Bartınlılarla bayramlaşmayı bu bayramda da ihmal etmedi. Milletvekili Tunç, Drahna Çevre, Kültür ve Dayanışma Derneği (Drahnader)&8217;nin İstanbul Pendik&8217;teki lokalinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya katıldı. Bayramın dördüncü günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına Milletvekili Tunç&8217;un yanı sıra Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Drahnader yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul&8217;da ikamet eden Drahnalılar katıldı.



Dernek Başkanı teşekkür etti



Drahna Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, bayramlaşma programında kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Tunç&8217;a teşekkür ederek, bayramların birlik ve beraberliğin dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneklerinin sunulduğu müstesna günler olduğunu, Drahna derneği olarak da gurbetteki hemşehrileri arasında birlik ve beraberliği sağladıklarını söyledi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin&8217;de bayramlaşmada yaptığı konuşmada tüm Drahnalıların bayramını kutlayarak, Belediye olarak dernek çalışmalarına her zaman katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.



Bartın&8217;dan selam getirdi



Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;ta bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Kurban Bayramının Bartın, ilçe ve köylerinde kardeşlik havasında geçtiğini belirterek &8220;Sizlere Bartın&8217;dan kucak dolusu selam getirdim&8221; dedi. Herkesin Kurban Bayramını kutlayan Milletvekili Tunç, Drahnader&8217;in çok önemli bir boşluğu doldurduğunu söyleyen Tunç; &8220;sizler hem İstanbul&8217;daki hemşehrilerimiz arasındaki birlik ve beraberliği sağlıyorsunuz, hem de memleketinize sahip çıkıyorsunuz&8221; diye konuştu.



Dernek çalışmalarına övgü


Tunç, &8220;Drahnader sadece yöresel bir dernek değil, gerçekleştirdiği çalışmalarla Çevre ve Kültür ağırlıklı bir dernektir. Dernek başkanı ve yönetimine bu güzel çalışmalarında her zaman yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum&8221; şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen bayramlaşma ile program sona erdi. Milletvekili Tunç, ziyareti sırasında Drahnalıların sorunlarını dinleyerek, istek ve taleplerini de aldı. Dranhalılar Derneği&8217;nde ziyaretinin anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi