Kırmızı-Lacivertli ekip Zonguldakspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Celal İncekara Başkanlığındaki çiçeği burnundaki yeni yönetim, Konya Şekerspor´un forvet oyuncusu Hüseyin Küçük´le prensipte anlaşmaya anlaşırken dünde Kulüp Binası´nda iki oyuncuyla görüşme yaptı.


Üçüncü Lig 1. Grup takımlarından Küçükköyspor´un orta saha oyuncusu Engin Aygün ve Akın Topgül, Zonguldak´a gelerek yöneticilerle görüştü.


Ocak ayında yapılacak olan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Zonguldakspor Yönetimi, futbolcularla ön görüşme yaptı.


Zonguldakspor Antrenörü Barış Gonca, transfer edilmesi düşünülen oyuncularla bir süre görüşme yaptı.



Engin Aygün kariyeri


29 yaşındaki Engin Aygün, Küçükköy formasıyla bu sezon 12 maçta forma giyindi. Gölcükspor´la oynanan karşılaşmada 1 gole de imza atan orta saha oyuncusu, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.


Gaziosmanpaşa takımında futbola başlayan Engin Aygün, Alibeyköy, Bandırmaspor, Beşyüzevlerspor, ve Küçükköyspor formalarını giyindi.


Aygün, Üçüncü ligde 122 maçta 4 gol, ikinci Lig´de 81 maçta 5 gole imza attı.



Akın Topgül´ün kariyeri


26 yaşındaki Akın Topgül, Küçükköyspor formasıyla bu sezon 10 maçta forma giyindi. Küçükköyspor takımında futbol hayatına başlayan Akın Topgül, Zara Ekinlispor, Galataspor, Yıdız Tabya, Bahçeköy, Beşyüzevlerspor takımlarında forma giyindi. Üçüncü Ligde 10, ikinci ligde ise 12 maçta forma giyindi.

Editör: Pusula Gazetesi