AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve beraberindekiler ziyaretlerine ikinci gün de devam etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı ve yönetim kurulu görevde bir yılı doldurdukları için ziyaretlere devam ediyor Ziyaretlerde kurumların çalışmaları hakkında bilgiler alarak kamu oyuna aktarmaya çalıştıklarını söyleyen Kazancı, yaşanan bazı sorunlarda destek olmaya çalışacaklarını belirtti. Ziyaretlerin ikinci günüde Tapu Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Yeşil Kart Müdürlüğü, Bayındırlık Müdürlüğü ve Kültür, Turizm Müdürlüğü&[#]8217;nü ziyaret etti.
Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duyar&[#]8217;ı makamında ziyaret eden Kazancı ve beraberindekiler eğitim çalışmalarını değerlendirdi. Son dönemin en büyük sıkıntısının domuz gribi olayı olduğunu söyleyen Duyar, &[#]8220;Öğrencilerimiz arasındaki rahatsızlıklar hemen domuz gribi olarak yorumlanıyor. Bir çok öğrencimiz izin alıyor. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Yeni öğretmen evimiz yapılıyor. İnşaatı 24 Kasım öğretmenler gününe yetiştirmek istedik&[#]8221; dedi.
Merkez İlçe Nüfus Müdürü Nazmiye Pınarcık ise &[#]8220;Vatandaşlarımızla sıcak temas halindeyiz. Vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz&[#]8221; dedi. Ardından Yeşilkart Müdürü Orhan Okumuşoğlu&[#]8217;nu ziyaret eden heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okumuşoğlu, yer sıkıntılarının haricinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi