Bartın Güzel Sanatlar ve Turizm Derneği yönetimi Belediye Başkanı Cemal Akın´ı ziyaret ederek dernek çalışmaları ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Kubilay Menteş beraberinde dernek üyeleri Tolga Baydar, Sönmez Tığ ve Özkan Küçüktabak ile birlikte dün gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Akın´dan destek istedi.
Başkan başarılar diledi
Tiyatro, el sanatları, müzik, resim vb. konularda faaliyetler gerçekleştireceklerini belirten Kubilay Menteş, çalışmalarda belediyenin desteğine ihtiyaçları olduğunu vurguladı.
Belediye Başkanı Cemal Akın derneğe başarılar dileyerek "Kültürel ve sanatsal etkinlikler bir ilin tanıtımı için önemli unsurlardır. Biz de belediye olarak tiyatro, maket yapımı, resim, halk oyunları, enstrüman kursları gibi değişik faaliyetler düzenliyoruz. Bartın halk oyunlarının çeşitlendirilmesi konusunda araştırma ve çalışmalar yapmak istiyoruz" dedi.
Her türlü etkinliğe varız
Belediye Başkanı Cemal Akın, dernek üyelerinin halk oyunları çalışması için araştırma grubu oluşturabileceklerini belirtmesi üzerine, böyle bir çalışma grubuna belediyenin destek olacağını, tanıtım amacıyla yapılacak her türlü etkinliğin için belediye olarak imkanlar ölçüsünde yer alacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Cemal Akın, dernek yöneticileri ile birlikte ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi