Zonguldak Süper Amatör Lig maçında olaylar çıktı. Olaylarda eli kesilen futbolcu yaralandı. Zonguldak Süper Amatör Ligi´nde mücadele eden Devrek Belediyespor ve Saltukova Belediyespor maçında olaylar çıktı.
Devrek Şehir Stadı´nda oynanan maç gergin başlarken, zaman zaman tartışmaların yaşandığı maçın son dakikalarında Devrek Belediyespor Yardımcı Antrenörü Tansel Tan olduğu belirtilen saha içerisindeki bir kişi, Saltukova Belediyesporlu taraftarlarla tartışmaya başladı. Seyircilerin hakeme ve Devrek Belediysporlu futbolculara küfür etmesine sinirlenen Tansel Tan, tel örgülere atlayarak seyircilere saldırmak istedi. Polisin ve güvenlik görevlilerin araya girmesi ile Tansel Tan dışarı çıkartıldı. Devam eden maçın bitiş düdüğünün ardından ise Devrek Belediyesporlu bir seyircinin Saltukovasporlu futbolculara sataşması üzerine tekrar tartışmalar çıktı.
Rakip takımın seyircileri ile tartışan Saltukova Belediyesporlu futbolcular, polis ve kulüp yöneticileri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Tartışmalar esnasında elini cama vurduğu belirtilen Erdem Cambaz, yaralanması sonucu ambulansa bindirildi. Önüne polis aracınının park etmesi nedeniyle ambulans bir süre futbolcuyu, hastaneye götüremedi. Polis otosunun anahtarı bulunması üzerine ambulans, futbolcu Cambaz´ı Devrek Devlet Hastanesi´ne götürdü. Kesik olduğu belirlenen futbolcu, ayakta yapılan tedavisinin ardından Devrek Polis Merkezi´ne götürüldü. Futbolcu Erdem Canmbaz, Devrek Belediyespor Antrenörü Tansel Tan´ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Taraftarların birbirlerinden şikayetçi olmaması nedeniyle ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Devrek Belediyespor, olaylı maçı 3-1 kazandı.
Editör: Pusula Gazetesi