Zonguldak Merkez'de silahlı saldırıya uğrayan Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Serkan Aycı, bordo şahin marka bir otomobilin kendisini takip ettiğini daha sonra durdurmaya çalıştıkları başaramayınca ateş ettiklerini söyledi.

DAHA ÖNCEDEN HERHANGİ BİR TEHDİT EDİLMEDİM

Olayla ilgili polise ifade verdiğini belirten Serkan Aycı, ’İdaremdeki arabam ile Ankara’dan yola çıktım. Saat 22.45 sıralarında Zonguldak merkezdeki Kız Meslek Lisesi önüne geldiğim anda, rengi bordo olan şahin marka bir otomobil beni takibe aldı. Bir süre takip edip durmam için selektör yaptı. Durmayınca durdurmak için önüme geçti. Önümü geçmeye çalışan kişinin biri şoför iki kişinin olduğunu gördüm. İkinci kişinin elinde silah vardı. Bir süre kovaladılar. Daha sonra durdurmayı başaramayınca ateş ettiler. Allah şükür olayı yara alamadan atlattım. Daha sonra polise giderek olay hakkında ifade verdim’ diye konuştu.

Kendisini kimin niçin niye takip ettiğini bilmediğini belirten Serkan Aycı, ‘Zonguldak’ta ticaret yapıyorum. Esnafım bu esnaflıkla ilgili kimseyle de bir husumetim yok. Bu saldırıyı kimler neden niçin yaptı bilmiyorum. Ayrıca daha önceden bir tehdit edilme olayım söz konusu değil. Bilmiyorum saldırganlar belki bir başkasına benzetmiş de olabilir. Polis bütün detayları inceliyor. Olay yerinde mobesa kameraları var. Muhtemelen polis kameralardan söz konusu arabaya ve zanlılara biran önce ulaşır. Bu olayda hayırlısı ile biran önce çözülür’ dedi.

3 EL ATEŞ ETTİLER

Emirgan rampasında meydana gelen olayda AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Serkan Aycı’nın aracına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 3 el ateş açıldı. Aycı saldırıda yara almadan kurtuldu.
Editör: Pusula Gazetesi