CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından dostluk ve barış adı altında düzenlenen mantı gününde elde edilen gelirin yardıma muhtaç vatandaşlara verileceği belirtildi.





Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından dostluk ve barış adı altında mantı günü düzenlendi. İl Başkanlığı binasında yapılan mantı gününün önemini vurgulayan Kadın Kolları Başkanı İlkay Kalender, amaçlarının toplanan paralarla yardıma muhtaç vatandaşlara katkıda bulunmak olduğunu söyledi.


Daha önceki senelerde buna benzer etkinlikler düzenlediklerini ve geliri öğrencilere verildiğini belirten Kalender; "Merkez İlçe Kadın Kolları başkanlığı olarak amacımız yardıma muhtaç vatandaşlarımıza katkıda bulunmak. İhtiyaç sahiplerine yardım için dostluk ve barış adı altında düzenlediğimiz mantı günümüzde elde ettiğimiz geliri ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Bu etkinliğimizi bu yıl ilk defa düzenledik. Daha önceki senelerde de buna benzer etkinliklerimiz oldu. Elde ettiğimiz gelirleri öğrencilerimize eğitim masrafı olarak karşılamıştık. Düzenlediğimiz bu günümüze katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Koçal: ´CHP iktidara biraz daha yaklaştı´


CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal da, Türkiye´nin CHP´ye ihtiyacı olduğunu ve CHP´nin iktidara her geçen gün bir kez daha yaklaştığını belirterek kadınlara çok büyük görevler düştüğünü söyledi. Bu tür etkinliği düzenleyen ve katkı veren herkese teşekkür eden Koçal; "Bugün partimizin kadınlarının yaptığı etkinlikte bir aradayız. Zaman zaman kadın kollarımız bu tür ve buna benzer etkinlikler yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahiplerine katkı vermek amacıyla yapılan bu tür etkinliklere katkı vermek için bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bugün CHP İl Başkanlığımızda böyle bir manzarayı ve yeni yüzler görmüş olmaktan çok mutluyum. Artık önümüzdeki süreçte Türkiye´nin CHP´ye ihtiyacı olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Kadınlarımız bu işlere sahip çıkarsa işimiz biraz daha kolaylaşmış olacak. Hatta CHP iktidara biraz daha yaklaştı. Burada kadınlarımıza çok büyük görevler düşüyor. O görevler çerçevesinde bu tür etkinliği hazırlayarak CHP´nin ilkelerini benimsemiş olduklarını ve büyük çaba harcadıklarının bir göstergesi. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu tür hayırlı etkinliklerimizin devamını diliyorum" dedi.



Eşref: ´İşte Cumhuriyet Kadınlarımız´


Kadınların önderliğinde neler yapılabileceğini bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, şunları söyledi: "Kadınlarımızı bir kez daha bu dostluk ve dayanışma adı altında göstermiş oldukları birlik beraberliklerinden ötürü kutluyorum. Partimizde yeni yüzleri görmek ve kadınlarımızın güçlülüğü beni çok mutlu etti. Kadın kollarımız, kadınlarımızın önderliğinde neler olabileceğini bizlere bir kez daha gösterdi. Bugün bunu bizler yapsaydık belki bu kadar katkı sağlayamazdık. Ama kadınlarımız bir araya geldiği zaman bu güç oluyor. Çok ciddi kalabalık ve yeni yüzlere bize umut verdi. Kadınlarımız desteğini her geçen gün daha da üstüne koyarak gösteriyordu. Önümüzde olup adım atmaları çok güzel bir başlangıç oldu. İşte bunlar bizim Cumhuriyet Kadınlarımız."


Mantı gününe, CHP Milletvekili Ali Koçal ve Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´in yanı sıra CHP İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri, işadamları ve partililer katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi