Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu'nun katkılarıyla Zonguldak Gazipaşa Caddesinde Aşure Günü düzenlendi. Vatandaşın yoğun ilgisini çeken Aşure Günü'ne MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve vatandaşlar katıldı. Muharrem ayının geleneksel tadı, bolluk ve bereketin simgesi aşureyle buluşan vatandaşlar katkı sağlayanlara teşekkür etti.

"BİRLİK BERABERLİĞİN TEMSİL EDİLDİĞİ AYDIR"

Muharrem ayının önemine vurgu yapan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner; "İçinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayı, Allah'ın aylarından olarak adlandırılan ve içinde böyle Aşure Günü'nü barındıran bir aydır. Bu ay birlik, beraberlik, kardeşliğin, barışın ve huzurun temsil edildiği bir ay olarak ta bilinir. Bu Aşure Günü'nü düzenleyen Yöremce Kebap Salonu'na da çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de ülkemizde yaşanan acı, kan ve göz yaşının bir an önce dinmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

''BÖYLE BİR AYDA İNSANLARLA BULUŞMAK ÇOK GÜZEL"

Muharrem ayının Türk Milletini ayrıştırmak isteyenlere izin vermemesi için hayırlara vesile olmasını dileyen Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu; "Böyle mübarek bir ayda böyle insanlarla buluşmak çok güzel. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başta şehitlerimize yüce Allah'ımdan rahmet diliyorum. Muharrem ayının birlik beraberliğin arttırılmasına ve Türk Milletini ayrıştırmak isteyenlere izin vermemesi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu arada Yöremce Kebap sahibi Sedat Beye de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi