Emre Yıldız yönetiminde başarıdan başarıya koşan Polisgücüspor Bayan Voleybol Takımı 3. Lig´deki ilk karşılaşmasına çıkıyor.
Geçtiğimiz sezon 2. Bayanlar Voleybol Ligi´nde mücadele eden fakat yaşanan maddi problemler nedeniyle 3. Lig´den yoluna devam eden Şişlispor´la karşı karşıya gelecek olan Polisgücüspor´da umut ışığı yanıyor.
Güçlü rakibi karşısında tüm gücünü sergileyecek olan kırmızı-beyazlı voleybolcular taraftarlarının desteğini de alarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyorlar.
Deplasmanlı Lig´deki başarıyı tekrarlamak istiyorlar
Geçtiğimiz sezon genç oyunculardan kurulan bir kadroyla Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi´ne katılan Polisgücüspor, kendisine çok fazla şans tanınmamasına rağmen 3. Bayanlar Voleybol Ligi´ne terfi ederek büyük bir başarıya imza atmışlardı.Yaz mevsimi boyunca çalışmalarına ara vermeden devam eden Polisgücüspor, geçtiğimiz hafta sonu da 3. Lig´de aynı grupta bulunduğu Bolu Belediyespor´la bir hazırlık karşılaşması oynamış ve mücadeleyi 3-1´lik skorla kazanmayı başarmıştı.
İlk maçta sahadan galibiyetle ayrılmasına rağmen maçın bazı bölümlerinde istikrarsız bir görüntü çizen kırmızı-beyazlı ekip hırslı oyunuyla galibiyete uzanmıştı.
Takımdaki genç ve başarıya aç oyuncuların hırsı Polisgücüspor´un en büyük avantajı olarak göze batarken, ilk maçın Bartın´da oynanacak olması da Polisgücü´nün güçlü rakibi karşısında bir başka avantajı olarak göze batıyor.
Karabük´ten transfer edilen Öznur´un takıma kolay uyum sağlaması ve Bolu Belediyespor´la oynanan hazırlık karşılaşmasında sergilediği başarılı performans Antrenör Emre Yıldız´ı umutlandırıyor.
Editör: Pusula Gazetesi