Telefonla tehdit
Bartın Çakırkadı Köyü&[#]8217;nde bir kişi, ailevi problemler nedeniyle ayrıldığı eşi tarafından telefonla tehdit edildiğini iddia ederek jandarmaya başvurdu. Olay E.Ç.´nin şikayeti üzerine tahkikat konusu oldu. İfadesi alınan G.Ç.´nin daha sonra serbest bırakıldığı bildirildi.


Miras kavgası
Bartın´da iki kardeş arasında miras meselesi yüzünden çıkan tartışma karakolda bitti. M.O. kardeşi H.O. arasında babadan kalma tarlanın satılmak istenmesi sonucu yaşanan olay tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polise intikal eden olayla ilgili tahkikat başlatıldı. H.O.´nun kendisini tehdit ettiğini iddia eden M.O.´nun şikayeti sonucu başlatılan tahkikatın sürdüğü belirtildi.


Alacak verecek meselesi
Bartın´da iki kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma tehdit iddiasıyla tahkikat konusu oldu. A.B. ile T.K. arasında meydana gelen olay şikayet sonucu polise intikal etti. A.B.´nin tehdit edildiğini iddia ederek şikayetçi olması üzerine T.K. hakkında tahkikat başlatıldı.


Emniyet girişinde bıçak
Bartın Emniyet Müdürlüğü binasına girişte üzerinde sustalı bıçakla yakalanan bir kişiye 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı. Girişte bulunan cihazın alarm vermesi üzerine T.A. isimli kişinin üzerinde ele geçirilen bıçak geçici olarak muhafaza altına alındı. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra salıverildi.


Karı koca kavgası
Bartın´da bir kadın eşinin kendisini darp ettiğini iddia ederek polise başvurdu. H.C. isimli kadın polise verdiği ifadede, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşi M.C.´nin kendisini darp ettiğini söyledi. M.C. hakkında, şiddet şuçundan tahkikat başlatıldı.


İşsizlik bunalıma soktu
Bartın´da işten çıkarıldığı için bunalıma giren bir kişi ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Olaydan sonda Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan E.Ç. isimli kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bir başka intihara teşebbüs olayında da T.Y. isimli kişi kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrenince bunalıma girerek tüfekle canına kıymak istedi. Havaya üç el ateş ettikten sonra tüfeği çenesine dayayan kızgın babaya müdahale edildi.


Sarhoşluk cezası
Bartın´da alkollü olarak çevreyi rahatsız eden bir kişi polisler tarafından götürüldüğü karakolda nezarethane kapısına tekme attı. Polislerin yaptığı ikazı dinlemediği için karakola götürülen D.Ç. isimli kişiye kamu malına zarar vermekten yasal işlem yapıldı. D.Ç.´ye kabahatler kanununa göre idari yaptırım uygulandı.


ATM&[#]8217;de kartını unuttu
Bartın´da ATM cihazında işlem yaptıktan sonra bankamatik kartını unutan bir kişinin hesabından 200 TL para çekildiği tespit edildi. S.S. isimli kişi bankamatik kartını almak için geri döndüğünde H.K. isimli kişiyi kartını kullanırken gördüğünü söyledi. Olayla ilgili banka kartını kötüye kullanmak suçundan tahkikat başlatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi