Geçtiğimiz sezon Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi´nden 3´üncü Lig´e yükselme başarısı gösteren Polisgücüspor Bayan Voleybol takımının en başarılı isimlerinden biri olan Aydan, zorlu Şişlispor karşılaşması öncesinde takımının en büyük kozu durumunda bulunuyor. Maçtan galibiyetle ayrılmalarının ligin ilerleyen maçları için çok önemli olduğunu ifade eden Aydan, "Şişlispor´un ligin en güçlü takımlarından biri olduğunu düşünüyoruz.
Bu karşılaşmadan galip ayrılmamız için taraftarımızın Ömertepesi Kapalı Spor Salonu´nu tamamen doldurmaları ve maç sonuna kadar bizleri desteklemeleri çok önemli" diye konuştu.
Hafta boyunca çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden genç smaçör, "Daha bu sezon 3´üncü Lig´e yükseldik. Hedefimiz bu ligde kalmak ve daha yukarılara doğru tırmanmaktır. Öncelikle Şişli karşısına kazanmak için çıkacağımızı söylemek istiyorum. Rakibi-miz bize göre daha tecrübeli bir takım. Kadrolarında yabancı bir oyuncuları olduğunu öğrendik. Ama bizimde en büyük avantajımız onlardan daha büyük bir hırsla sahaya çıkacak olmamız ve kendi sahamızda mücadele edecek olma-mızdır. Büyük bir spor salonumuz var. Bu salonu taraftarımızın hınca hınç doldur-ması gerekiyor. Taraftarımızın desteğini arkamıza aldıktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi