Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, eski Bakanlardan Devrekli Dr. Veysel Atasoy’un ölüm yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Vefatının 12’nci yılında Dr. Veysel Atasoy’u saygı, sevgi ve rahmetle andığını belirten Başkan Semerci, mesajında, “Ulaştırma, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Devlet Bakanlığı yapan, hemşehrimiz Dr. Veysel Atasoy, ülkemizin yetiştirdiği seçkin bürokrat ve siyaset adamlarımızdan biridir. İlimizin ve ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir rolü olan Atasoy, siyasette ve hizmette en zirvede olduğu dönemlerde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, memleketimize sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Dürüst, çalışkan devlet adamlarımızdan biri olan merhum Veysel Atasoy, kısa ömrüne büyük hizmetler sığdırmıştır. 57 yaşında aramızdan ayrılan Atasoy, ilimiz ve ülkemiz için büyük bir kayıptır. Bakanlıklar ve milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetlerle ülkemiz siyasetinde kendine önemli bir yer edinmiştir.

Çok değerli devlet büyüğümüz, hemşehrimiz, yaptığı hizmetlerle hiçbir zaman unutulmayacak olan merhum Dr. Veysel Atasoy’u saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi