Zonguldakspor Bolu Koru Otel Tesisleri’nde ikinci hazırlık maçını 2.lig Kırmızı grubun iddialı ekiplerinden Menemen Belediyespor ile oynadı. Karşılaşmayı izlemeye giden Ultras Elmas taraftar grubu da maç boyunca takımlarını destekleyerek futbolculara moral verdi. Lig maçı havasında ve kalitesinde geçen karşılaşma taraftarlara da keyifli anlar yaşattı. Karşılaşma Menemen Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor Bolu Koru Otel Tesisleri’nde ikinci hazırlık maçını 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor ile oynadı.

Karşılaşmaya KALEDE Ferdi Yalçın ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip DEFANSTA Ali Temur, Batuhan Otyıldız, Serkan Küçük, Erdinç Pekgöz, ORTA SAHADA Berkan Akdeniz, Mert Caymaz, Turan Yılmaz, Onur Eriş, FORVETTE Furkan Aydın, Suat Kerçin onbiri ile başladı.

ONUR ERİŞ ATTI, BERKAN KAÇIRDI

Zonguldakspor’un golünü penaltıdan 34. dakikada Onur Eriş atarken, Berkan Akdeniz ise 28.dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz ikinci yarı rakibinin attığı golle sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

SAKATLAR OYNAMADI

Teknik Direktör Şenol Demir hafif sakatlıkları bulunan Okan Eken, Burak Can Et, Selçuk Vural ve yeni transferlerden golcü Sinan’ı tedbir amaçlı bu maçta oynatmadı. Adliyespor maçında sonuçtan daha çok oyun mantalitesine önem veren Şenol Demir futbolcularını Menemen karşısında daha net görme şansı buldu.

ULTRAS ELMAS ZONGULDAKSPOR’U DESTEKLEDİ

Zonguldakspor’un başarısında büyük katkısı olan taraftar gruplarından Ultras Elmas dün oynanan Zonguldakspor-Menemen Belediyespor hazırlık maçı için Bolu Koru Otel Tesisleri’ne gitti. Maç boyunca gönül verdikleri kırmızı-lacivertli ekibi destekleyen Ultras Elmas taraftar grubu futbolculara büyük moral verdi.

Editör: Pusula Gazetesi