Yaklaşık 2 yıldır Safranbolu Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten ve Adana'nın Yumurtalık ilçesine atanan Tevfik Mehmet Korucu, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.
Safranbolu'da bulunduğu süre içerisinde kendini evinde gibi hissettiğini, bunda da en büyük desteklerden birisinin Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy olduğunu kaydeden Korucu, "Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy'a görev yaptığım süre zarfından diğer kamu kurum ve kuruluşları ile olduğu gibi adli makamlarla da olan uyum ve istişareleri için teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza şahsıma gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı bununla birlikte Safranbolu adına gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum " dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy ise; "Bende Sayın Savcımıza Safranbolu'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Görev süresi içerisinde Safranbolu'muzda huzur iklimi daha da gelişti. Turizm başta olmak üzere huzur olduğu için gelişme de beraberinde geldi. Yeni görev yeri olan Adana'da da kendisine başarılar diliyor, Safranbolu kapısının kendisine her zaman açık olduğunu burasının da artık bir diğer memleketi olduğunu beyan ediyoruz" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Aksoy, Korucu'ya SAKEM'de üretilen bir Kağıt Rölyef tablo hediye etti.
Editör: Pusula Gazetesi