Şampiyon olarak Spor Toto 2'nci Lige çıkan Zonguldakspor’un başarısında büyük katkısı olan taraftar gruplarından Ultras Elmas kırmızı-lacivertli renklere gönül veren tüm taraftarlara Kapuz Plajı’nda iftarta buluşturdu. İftar yemeğine Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Demir ve yöneticiler, Tribün liderleri çok sayıda taraftar ve aileleri katıldı.

İREM BAŞ DA İFTARA DAVET EDİLDİ

Karaelmas Mahallesi’nde oturan ve Skolyoz hastalığı ile mücadele eden 17yaşındaki İrem Baş’ı da iftara davet eden Ultras Elmas taraftar grubu büyük bir taktir topladı. Annesi Aliye Baş ile birlikte iftara katılan İrem’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

MEŞALELER YANDI, TEZAHÜRATLAR PATLADI

Ezanın okunmasıyla birlikte iftarlar açıldı, sohbetler edildi, adından dualar edildi. İftar yemeğinin ardından Zonguldaksporlu taraftarların hep birlikte yaktıkları mesaleler mükemmel bir görselliği ortaya koyarken Kapuz Plajı adeta yandı. Tezahuratlarla plajı yıkan taraftarlar kendilerinden geçtiler.

SEMAZEN GÖSTERİSİ MEST ETTİ

Mesale şov ve tezahuratların ardından Semazen gösterisi sunuldu. İftara katılan yüzlerce taraftar ve aileleri başta olmak üzere Kulüp başkanı Süleyman Caner de semazen gösterisini büyük bir dikkatle izlediler. Gecenin anlamını ifade eden semazen gösterisi büyük renk kattı.

CEVAT LAÇİN KARŞILADI

Başta Ultras Elmas taraftar grubu olmak üzere tüm taraftarların deplasmanlarda yanında olan, destek veren Cevat Laçin dün akşam verilen iftar yemeğinin de masraflarını karşıladı. Taraftarlar Cevat Laçin’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler.

TRİBÜN LİDERLERİ KENDİLERİ SERVİS YAPTI

Ultras Elmas Taraftar grubu tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balçı, Bora Amasralı ve diğer grup üyeleri iftar öncesi sabahın erken saatlerinde Kapuz Plajında hazırlıklara başlayarak taraftarlar için güzel bir ortam hazırlarken, akşam iftar saatinde ise masalara kendi elleriyle servis yaptılar.

İftarda konuşan Cevat Laçin “Biz Ultras Elmas Tribünleri olarak, her sene bu iftar yemeğini adet haline getirdik. Bu sene biraz daha kapsamlı gerçekleştirdik. Ailelerimizde olsun dedik. Çünkü futbol güzelliktir. Futbolda bayan olması ayrı bir güzellik. Biz bayanlarımızı da tribünlerimize çekmek istiyoruz. Hem Zonguldaksporumuzu sevdirmek istedik hem de ailelerimizle bir araya gelmek istedik. Güzel bir akşam oldu. bütün emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Son günlerde sağlık sorunları yaşayan genç kardeşimizi de aldık. Kardeşimiz için seferber olduk. Zonguldak’ın duyarsız kalmaması bizi mutlu etti. Aldığımız duyumlar çok güzel. Bütün her şey hallolmuş ve artık sadece iş doktor seçimine kalmış. Her şey çok güzel grubumuzda çok güzel. İnşallah seneye 2.Lig’de de şampiyon oluruz. Şunu da söylemek istiyorum; Atatürk Havalimanı’nda patlama meydana geldi. Peşinden de şehitlerimiz var. onlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Ülke olarak çok kötü günlerden geçiyoruz. İnşallah bunlarda son bulur ve birlik ve beraberliğimiz devam eder” dedi.

Ultras Elmas Tribün Liderlerinden Zeki Beybeyoğlu ise “İftarımıza gelen bütün ailelerimize, bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. hem iftar yemeği oldu hem de dayanışma yemeği. Yeni sezon öncesinde birlik ve beraberliğimizi gösterdik. Bizler Zonguldakspor’un başarısını isteyen insanlarız. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Miraç Balcı Ultras Elmas olarak İftar yemeği verdik. Ülkemizin terör olayları nedeniyle yaşadığı zor günler için oldukça üzgünüz. Bu konu için elimizden bir şey gelmiyor. Bu akşam iftar yemeğimize gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Güzel b,r gece oldu. inşallah bundan donra da birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldakspor’u hak ettiği yerlere getireceğimize inanıyorum. Herkesin ayağına sağlık” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi