Akçakoca Belediyesi, Orhangazi Mahallesinde birçok vatandaşı mahalle meydanında kurduğu iftar sofrasında bir araya getirdi.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ramazan ayında yüzlerce vatandaşla birlikte iftar yapmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Her akşam farklı bir mahallede kurulan Akçakoca Belediyesi iftar sofrası, Orhangazi Mahallesi Meydanında kuruldu ve iftar sofrasına Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Osman Şenbaş, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Şenbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Akçakoca'da Ramazan'ın doya doya yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Bizleri böylesine güzel bir iftar sofrasında bir araya getirdiği için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Ramazan birlik demek, beraberlik demek, rahmet demek. Yüzlerce hemşerimiz ile iftar sofralarında bir araya geliyor, lokmamızı paylaşıyoruz. Dualarımız da birbirimizin gönüllerini buluşturuyoruz. Ramazan ayında hayırda, hasenatta yarışıyoruz" diye belirtti. Başkan Yemenici, vatandaşların masalarını dolaşarak onlarla sohbet etti ve düşünceleri, talepleri dinledi.
Editör: Pusula Gazetesi