Zonguldak Barosu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 2016 Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan hakim ve savcılara veda amaçlı iftar yemeği düzenledi.
Emirgan Otel’de düzenlenen yemeğe; Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Hasan Küçükosman, Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, hakimler, savcılar, çok sayıda avukat, Baro personeli ve Adliye personelleri katıldı.

Gecede konuşma yapan Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Konuşmanın ardından tayini çıkan hakim ve savcılara Baro adına plaket takdim edildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt’a, Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem; Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya’ya, Avukat Erdoğdu Seçkin Ayan; Hakim Yılmaz Çimşir’e, Avukat Ertuğrul Yaman Ayözger; Hakim Ümit Diker’e, Avukat Ethem Malkoç; Hakim Serkan Turan’a, Avukat Murat Ergen; Hakim Senem Turan’a, Avukat Şenol Köktürk; Hakim Nevzat Yolaçar’a, Avukat Ebru Keleş; Hakim Bayram Öz’e, Avukat Engin Üstünkol plaket takdim ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi