Saltukova Belediyespor´un olağan kongresi belediye toplantı salonunda üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlanmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığı´na Satılmış Çelik, divan üyeliklerine ise Mehmet Ünlütürk, Recep Çağdaş, Ahmet Aralim getirildi. Saygı duruşunun ardından mevcut Başkan Adil Düzlü tarafından, yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu. Düzlü konuşmasında, &[#]8220;Göreve geldiğimizden bu güne ilgili kanun ve diğer yasal düzenlemeler doğrultusunda Derneğimizin faaliyetleri yürütülmüştür. 2006-2007 sezonunda futbol takımımız Zonguldak 1. Amatör liginde mücadele etmiş ve sezonu 3. Olarak tamamlamıştır. Aynı dönemde Taekwando kursu açılarak bu dalda da lisanslar çıkarılmıştır. 2007-2008 sezonunda Genç futbol takımımız Zonguldak 2. Amatör gençler liginde mücadele ederek şampiyon olmuştur. Aynı sezonda A futbol takımımız Zonguldak 1. Amatör liginde ikinci Olmuş ve Play Off mücadelelerine katılmıştır. 2008-2009 sezonunda genç takımımız Zonguldak 1.gençler amatör liginde mücadele etmiş ve başarılı müsabakalar sonucu ligi iyi bir yerde tamamlamıştır. A takımımız aynı sezonda başarılı sonuçlar alarak Zonguldak Deplasmanlı Süper ligine yükselmiştir. 2009-2010 sezonu için hazırlıklar tamamlanmış olup, müsabakalarda başlamıştır. Değişik takımlardan 9 oyuncu ile anlaşma yapılarak transferler sonuçlandırılmıştır. 50 adet kendi oyuncumuzla birlikte toplam 59 sporcu ile değişik kategorilerde müsabakalara katılmak için hazırlıklar sürmektedir. Mevcut takımlar, 2 antrenör ile çalıştırılmaktadır&[#]8221; dedi.
Açık oylama usülü yapılan seçimlerde 3 dönemdir Saltukovaspor Kulübü´nün başkanlığını yürüten Adil Düzlü, yeniden güven tazeledi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Adil Düzlü, Ramazan Akay, Ahmet Canbaz, Saygın Öztin, Ahmet Aralim, Mustafa Akçelebi, Ahmet Topçuoğlu." Başkan Düzlü, kongre sonunda, sonucun camiaya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.
Editör: Pusula Gazetesi