Çıtlık&[#]8217;ın sorusundan rahatsız olan Ak Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan müdahalesi üzerine İpek değerlendirmesini kısa tuttu. İpek değerlendirmesinde; &[#]8220;Ben Zonguldak&[#]8217;a daha önce geldiğimde de yol çalışması devam ediyordu, şimdi yine geldim ve yol çalışması devam ediyor. Herhangi bir aksaklık varsa onu Zonguldak&[#]8217;ın İl Milletvekilleri daha iyi bilir&[#]8221; dedi.


Bu soruların İpek&[#]8217;e değil kendilerine sorulmasını isteyen Erdoğan; &[#]8220;Ereğli- Zonguldak yolunun asfalt çalışması bitti. Sayın Başkanımız o güzergahtan gelmediği için yol durumunu bilmiyor. Eğer o yoldan gelmiş olsaydı kendisi de görmüş olacaktı ve şuanda orada çalışma yapılıyor. Şimdilik bir sorunda yok&[#]8221; dedi.


Zonguldak Ereğli karayolunda bitti denilerek teslim alınan yollarda yaşanan göçmeler ve heyelanlar üzerine Ulaştırma Bakanı yüklenici firmaya yeni dönem için &[#]8216;olur&[#]8217; vermemiş ve koskoca bir yaz dönemi hiçbir çalışma yapılmadan boş geçmişti. Yol inşaatının aynı firma tarafından yapımına devam edebilmesi için bakan oluru çıktı ancak henüz bir çalışma başlamış değil. Yüklenici firmanın 15-20 metre dolgu yapıp üzerine asfalt döktüğü için kullanılamadan çöken yollarla ilgili Ak Parti Milletvekillerinin müdahale de yetersiz kalması ve yaz döneminin boşa geçirilmesi tepki çekiyor. Bu zamana kadar ağzını bıçak açmayan Erdoğan, bu tür sorulardan rahatsız olması gereken en son kişi! Bakan olurunun verilmesinin ardından inşaata ne zaman yeniden başlanacağı ve Fazlı Erdoğan&[#]8217;ın bu çalışmaya katkısı merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi