Başarılı çalışmaları nedeniyle daha önce birkaç kez ödüllendirilen Usta, Çaycuma, Devrek ve Gökçey ilçelerinin yüzde 96´sının tapu kadastro işlemini gerçekleştirdi.
Yemekte mesai arkadaşları Burhan Usta´nın yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını söylerken, kendisine yeni görevinde başarılar da diledi. Veda yemeğine Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Mesut İşçen, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü H.Veli Kılınç, Çaycuma Kadastro Müdürü Şinasi Abanoz, Çaycuma Tapu Sicil Müdürü Gülsüm Kip, Gökçebey Kadastro Müdürü Ali Yılmaz, Devrek Kadastro Müdürü M.Selim Alabaş, Devrek Tapu ve Sicil Müdürü Ömer Aycan ile çalışanlar katıldı. Çaycuma Kadastro Müdürü Şinasi Abanoz Usta´nın çok çalışkan birisi olduğunu söyleyerek; "Bölge müdürümüzün çalışmalarını saymakla bitiremeyiz.
Kendisini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.
Burhan Usta´nın, İzmir´de de başarılı olacağına inandığını ifade eden Kaymakam Hasan Yaman, "İlçeye yeni atanmama rağmen Burhan Bey´in ilçemiz için çok başarılı işler yaptığını öğrendim. Kendisini kutluyorum"dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de; "Bölge Müdürümüz Burhan Usta, çok çalışkan birisiydi. Kendisiyle sık sık görüşüyordum. Belediye olarak elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. İzmir´e tayini çıkan Usta´ya yeni gittiği yerde başarılar diliyorum"dedi.
İzmir´e tayini çıkan Bölge Müdürü Burhan Usta da; "Yemeği organize eden çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, Burayı ve sizleri unutmam mümkün değil.
Artık ikinci memleketim Zonguldak olacaktır. Sık sık ziyaretinize geleceğim" şeklinde konuştu.
Usta´ya başarılı çalışmalarından dolayı Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye başkanı Mithat Gülşen ve Gökçebey Kadastro Müdürü Ali Yılmaz tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi
Editör: Pusula Gazetesi