ZONGULDAK’TA 19 MAYIS TURNUVASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Zonguldak’ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen "19 Mayıs Gençlik ve Spor Turnuvası" final maçlarıyla tamamlandı. Zonguldak Tenis İl Temsilciliği ve Tenis Deniz Spor Kulübü’nün desteğiyle düzenlenen ve 6 gün süren turnuvaya toplamda 87 sporcu katıldı. 12 yaş kız-erkek, 14 yaş kız-erkek 16 yaş kız-erkek kategorilerinde yapılan Gençlik Turnuvası 81 karşılaşmaya sahne oldu. Turnuvada Başhakem İlker Bülent Yazıcı, Gözlemci Hakemler Zekiye Altuntaş, Nehir Üder, Ulaşcan Abalı, Caner Parim, Göksu Uzun , Doğa Sevimli, Doğa Toptan ,Sinem Özel , Ege Memişdayıoğlu, Doğa Zülfikar görev aldı. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep, Başkan Yardımcıları Rahmi Üder ve Serdar Aydan, Zonguldak Tenis İl Temsilcisi Murat Hut tarafından takdim edildi.

TURNUVAYA DERECEYE GİREN SPORCULAR

19 Mayıs Turnuvası’nda dereceye giren sporcular şu şekilde:

12 Yaş erkekler Birinci Arhan Altınbaş, ikinci Mert Bozdoğan, 12 yaş kızlar birinci Sıla Özer, ikinci Ada Yamudi, 14 yaş erkekler birinci Ateş Deniz Çetin, İkinci Efe Özcan, 14 yaş kızlar birinci Zehra Pınar, ikinci Sude Naz Döner, 16 yaş erkekler Birinci Umur Orhan, ikinci Berke Çömeten, 16 yaş kızlar birinci Doğa Kılıç, ikinci Sena Abasız

BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP: 65 YILDIR SPORA KATKI VERİYORUZ

Ödül töreninde konuşma yapan Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep, “ Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gibi çok an namlı bir bayramın tenis müsabakaları sonucunda bura da bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu yıl Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü için farklı bir anlam taşıyor. Tenis sporunda 65’inci yaşımızı kutlamaktayız. 65 yıldır bu tesislerde taşı ile toprağı ile büyük fedakarlıklarla bugün ki dünya standartlarına getirdiğimiz tenis tesislerimiz, gördüğümüz gibi şehrimize ve şehrimizin çocuklarına hizmet vermeye devam etmektedir. Faaliyetlerimizin büyük bir çoğunluğu Gençlik Spor Müdürlüğü ile birlikte yürütülmektedir. Türk sporuna daha büyük katkılar vermeye devam etmekteyiz. Bu turnuva verdiğimiz hizmetlerden bir tanesidir. Bunun gibi birçok turnuva sizlerin katkıları ile çabaları ile uzun yıllar devam edecektir. Ben turnuvanın yürütülmesinde başhakemimize, hakem arkadaşlarımıza, sevgili sporcularımıza ve izleyici olarak bizi sporculara teşvik eden ailelere teşekkür ederim.

Editör: Pusula Gazetesi