Zonguldak'ın Ereğli ilçesi şehir merkezinde küçük yaştaki çocuklar düğün konvoylarındaki araçların önlerine atlayıp 5 TL alabilmek için adeta hayatlarını hiçe sayıyorlar.



Ereğli ilçesi şehir merkezinde düğün sezonunun açılması ile trafikteki düğün konvoyları da oluşmaya başladı. İlçe merkezinde ki düğün konvoylarındaki otomobil sürücüleri ise önlerine atlayan çocuklar nedeniyle büyük tehlikeler atlatıyor.

Yaşları 7 ila 15 arasında değişen çocuklar ilçe merkezindeki kavşaklarda özellikle akşam saatlerinde düğün konvoylarının önlerini bekliyor. Korna seslerini duyunca yola inen çocuklar önde kameramanı taşıyan aracın arkasından gelen ve gelin ile damadı taşıyan otomobilin önüne aniden atlıyor. 5 TL harçlık kapabilmek için hayatlarını hiçe sayan çocuklar tehlikeye aldırış bile etmiyor. Düğün konvoyundakiler ise hayatlarının en mutlu günlerinde kötü bir yaşamak istemiyor. Küçük yaştaki çocukların bilinçsizce hayatlarını hiçe sayıp otomobillerin önlerine atlaması bir tarafa, ailelerinde çocuklarına sahip çıkmaması tepkiye neden oluyor. Vatandaşlar düğün konvoyunda facia yaşanmaması için yetkililerden gerekli önlemleri almasını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi