Türkiye Yardımsevenler Derneği Zonguldak Şubesi, her sene geleneksel olarak yaptığı kahvaltı etkinliğini Deniz Kulübü’nde yaptı.

Kahvaltı etkinliğine; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Başkanı Zeki Tosun ve eşi Emine Tosun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Kadın Kolları MYK Üyesi Nazire Usta ve İl Yönetimi Üyeleri, TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan, Avukat Şenol Köktürk, Süleyman Özdoğan, İşadamı Tahsin Güner, Serdar Aydan ve çok sayıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Kahvaltı etkinliğine katılan davetlilere girişte çiçek dağıtıldı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, salondan ayrılırken masaları tek tek dolaşarak davetlileri selamladı.

KÖKTÜRK: “YARDIM EDEN KURUM VE KURULUŞLARA SEMBOLİK DE OLSA KÜÇÜK HEDİYE VERMEK İSTEDİK”

Derneğin Şube Başkanı Sabiha Köktürk, öncelikle CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin kahvaltıya katılımına teşekkür ederek şöyle konuştu; “Her sene geleneksel bahar kahvaltısına, yardım eden gönül dostlarımızla birlikte bugün bu daveti organize ettik. Katılımdan dolayı çok memnunuz. Derneğimiz köklü bir dernektir, 142 şubemiz mevcuttur, gönüllülük esasıyla çalışıyoruz. İlkelerimiz; şeffaflığımız, dürüstlüğümüz ve yardımların yerine ulaştırılmasındaki hassasiyetimizdir. Önceliğimiz eğitim, Fikri Anıl Ortaokulu, 160 üniversite öğrencimiz var, 40 tane yoksul ailemiz var, yardım yaptığımız. Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Kahvaltının asıl amacı; çocuk okutan, yardım eden kurum ve kuruluşlara sembolik de olsa küçük hediye vermekti.”

Editör: Pusula Gazetesi