Büyük derbiye ev sahibi ekipten davet var. Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor, yarın Beyçayırı Stadı´nda saat 16:00´da Zonguldakspor ile karşı karşıya gelecek.


Zonguldakspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün 15.00´te yapılan son antrenmanla tamamlayan oyuncular, bugünü dinlenerek geçirerek maç saatini bekleyecek. Yarın, kent merkezinde saat 14:30´da futbolcuları karşılama töreni düzenlenecek. Yapı Kredi Bankası önünde davul-zurna eşlinde karşılanacak futbolcular, Beyçayırı Stadı´na kadar kalabalıkla beraber coşku içinde yürüyerek geçecek.


&[#]8216;Ereğli Belediyespor, Ereğli&[#]8217;nin takımıdır&[#]8217;


Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı zorlu derbi maçının dostluk içinde geçeceğini belirterek, "Önemli olan, karşılaşmanın dostluk içerisinde geçmesidir.


Ereğli Belediyespor, Ereğli´nin takımıdır. Tüm sporseverleri Zonguldakspor karşılaşmasına davet ediyoruz." dedi.


Ereğli Belediyespor&[#]8217;da başkan maça davet etti


Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı ve Teknik Basın Sözcüsü Necat Bakan, takımın tam kadro olarak Zonguldakspor derbisine hazır olduğunu ifade etti.


Bakan, şöyle dedi: "Pazar günü, karşılaşmanın fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ediyoruz. Tüm sporseverleri maça davet ediyor, Ereğli Belediyespor´u desteklemeye çağırıyoruz. Beyçayırı Stadı´nı süsledik. Bizi desteklemeye gelen tüm izleyicilerin maç boyunca takımımızı destekleyeceğine inanıyorum.


Zonguldak´tan gelecek seyircilere de misafirperverce davranacağımıza ve konuk larımızı en iyi şekilde ağırlayacağımıza hiç şüphemiz yok. Ereğli Belediyespor olarak Arkamıza tribün desteğini de alarak, iyi bir sonuçla Zonguldak maçını tamamlamak hedefindeyiz. Hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Stadı dolduran kalabalığa iyi bir futbol güzel bir 90 dakika izlettirmek istiyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi