ZONGULDAK'ta, ilkokul mezunu olmasına rağmen edebiyata olan düşkünlüğü ve öğrenme aşkıyla kendisini geliştiren 2 çocuk annesi 51 yaşındaki Selma Aydın, yeni yazdığı 3 ve 4'üncü kitaplarını imzaladı.

Ev kadını Selma Aydın, Mayıs 2011'de, çocukluk anıları, şiirler, sosyal ve lirik içerikli yazılarından oluşan 252 sayfalık 'Kırkımdan sonra azmadım kırkımdan önce yazmadım' adlı ilk kitabını çıkardı. Aydın, ardından 2013'de 348 sayfalık 'Rutubet Böcekleri' adlı ilk romanını da yazdı.

Müzik çalışmaları ve korolarda görev alıp konser ve festivallerde sunuculuk yapan, edebiyata olan düşkünlüğü ve öğrenme aşkıyla kendisini geliştiren Selma Aydın, bu yıl da iki kitap birden çıkardı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya gelen Selma Aydın, taciz ve tecavüze uğrayan kadınların hikayelerinden oluşan 283 sayfalık ‘Yolsuz dere’ adlı romanı ile bütün şiirlerini topladığı 233 sayfalık ‘Üvey şehirler’ isimli şiir kitabını imzaladı.

Selma Aydın, 2011’de başladığı yazarlık yolcuğunu yeni kitaplarıyla sürdürdüğünü söyleyerek, "Bugün okurlarımla yeniden beraberim. Umarım bundan sonra da daha kaliteli yazılar yazarak yazarlık hayatıma devam ederim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi