Zonguldak Merkez’de 22 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu. Olay Mithatpaşa Mahallesi Bağlık Caddesi’ndeki Karadeniz Apartmanı’nda meydana geldi. Yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen 22 yaşındaki Necla Sağlam, evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

ERKEK ARKADAŞI HABER ALAMAYINCA POLİSE HABER VERDİ

Sabah saatlerinde 112 de sağlık görevlisi olarak çalışan erkek arkadaşı Samet Coşkun’un telefonlarına cevap vermediğini belirten Necla Sağlam’ın iş arkadaşı Cavit Ateş, “Yetiştirme yurdunda büyümüştü. TTK’da bizimle birlikte memur olarak çalışıyordu. Bildiğimiz kadarıyla Ispartalıydı. Erkek arkadaşı ile akşamdan sözleşmişler, sabah çay içmek için. Ancak sabah erkek arkadaşı telefonla arayınca Necla cevap vermemiş. Eve gelmiş kapıyı çalmış açan olmayınca telefonla tekrar aramış. İçerde telefonun çaldığını duyunca şüphelenmiş. Beni aradı. Ben de polise haber verin dedim” şeklinde konuştu.

YATAK ODASININ ÖNÜNDE BOĞAZI KESİLMİŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Polis ekiplerine haber verilmesinin ardından kapının çilingirci yardımıyla açıldığını belirten Cavit Ateş, “Polis içeriye girdiğinde yatak odasının önünde Necla’nın cansız bedeniyle karşılaşmış. Ambulans çağrıldı ancak Necla yaşamını yitirmiş. Erkek arkadaşı Samet Coşkun sabah polis tarafından götürüldü” açıklamasında bulundu.

SEVGİLİ SAMET COŞKUN GÖZALTINDA

Necla Sağlam’ın ölü olarak evde bulunmasının ardından olay yerine gelen savcı ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri evde ve çevrede incelemelerde bulundu. Genç kızın erkek arkadaşı Samet Coşkun ise, cinayet zanlısı şüphesi ile polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis cinayetle ilgili soruşturma başlatırken çevrede güvenlik kamerası olup olmadığı araştırılıyor.


Editör: Pusula Gazetesi