Kendisini seçim döneminde yalnız bırakmayan teşkilatına teşekkür eden Özdemir; "Teşkilatımız açıklarımızı kapatıyorlar, bu da çok önemlidir. Belediyecilik ağır bir yüktür, hem belediyeyi yöneteceksin hem de projelerinizi yapacaksınız.&[#]8221;


Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir beraberinde Ak Parti Kilimli Belde Başkanı Yılmaz Kaldırım´la birlikte Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı´yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.


İl Başkanı Hamdi Uçar´ı ziyaret eden Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, yerel seçimlerinden ardından geçte olsa partiye ziyarette bulunma şansını bulduğunu söyledi.


Özdemir: ´Doğru iş yapacağız´


Parti teşkilatının her zaman yanında olduğunu ve bunun için herkese teşekkür ettiğini belirten Özdemir; "Biz bunların bilincindeyiz. 5 aylık bir süreç geçti ve belediyemiz çok randımanlı bir şekilde çalışmaktadır. Belediye Başkanı görevini yapmaktadır.


Belediye Başkanının görevi şu anda ki hizmeti vatandaşa olması gerektiği gibi yapmaktadır. Biz bunu yapıyoruz. Ama tabii ki eksikliklerimiz olacaktır. Eksikliklerimizi ve gediklerimizi teşkilatımız bizimle beraber olduğu için bir sıkıntı duymuyoruz. Onlar açıklarımızı kapatıyorlar, bu da çok önemlidir. Tabii ki Belediyecilik ağır bir yüktür, hem belediye yöneteceksiniz, hem projelerinizi yapacaksınız, hem vatandaşa yer ve zaman ayıracaksınız ve 24 saatin yetmediğini görüyorsunuz. Yaptığınız işlemleri vatandaşa yansıtmada o zaman yeterli olmuyorsunuz. Belediyenin yaptığı çalışmaları anlatanlar teşkilatlarımızdır. Hem Kilimli olsun hem İl teşkilatımızı olsun çok iyi çalışmaktadır. İşin eksiğini değil her türlüsünü söyleyen bir teşkilattır. O anlamda yanlış yaptırmamaya özen gösteren bir teşkilattır. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Allah mahcup etmesin dedik, inşallah da etmeyecek, doğru işler yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız" dedi.


Uçar: ´Yerel yöneticilik gerçekten zordur´


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise her zaman teşkilatıyla birlikte partisinden belediye başkanı seçilenlerin yanında olacağını söyledi.


Uçar konuşmasında; "Yerel yöneticilik gerçekten zordur. Toplumun her işini görseniz bile bir işini görmediğiniz takdirde mutlaka tepki alıyorsunuz. Ama daha önemlisi burada yerel yöneticilerimizin sosyal ilişkilerinin çok iyi olması gerekiyor, sizde bu işi çok güzel yapıyorsunuz. Zaten bu özelliğinizden dolayı Kilimli´de halkımızla, vatandaşımızla bütünleşebildiğiniz. Bunun neticesinden, emeğin karşısında seçimleri kazandınız ve çok başarılı bir seçim geçirdiniz. Bu seçimin ardından hemen bunun sorumluluğu içerisinde hemen Kilimlimize neler yapılabilir, eksik olanları tespit edip projelerinizi hayata geçirmeye başlıyorsunuz. Teşkilatımızla birlikte bir bütün halinde bütün projeleri hayata geçirmek zorundayız. Biz bunların dışında bölgemize ve beldelerimize neler kazandırabiliriz, önemli olan bunlardır. Zaten bundan sonra ki süreçte 2 ayda bir yerel yöneticilerimizle birlikte toplantılar yapacağız. Şura toplantılarımıza devam edeceğiz. Bundan sonra ki süreçte yerel yöneticilerimizin de kaynaşmasını sağlayarak, hizmetlerin daha hızlı ilerleyebilmesini sağlayacağız. Önemli bir süreçlerden geçtik, bundan sonra bu programlarla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.


Özdemir´den Uçar ve Kazancı´ya nargile


Ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı´yı ziyaret eden Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, belediye başkanlığı adaylığı döneminde merkez ilçe başkanlığının kendisi için çok büyük hatıraları olduğunu söyledi.


Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı ise Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir´e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir daha sonra Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı´ya nargile takımı hediye etti. Özdemir´in nargile takımı hediyesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Uçar ve Kazancı son zamanlarda aldıkları en güzel hediye olduğunu belirterek teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi