Çaycuma´nın Çayırköyünde bir kişinin, aralarında eşinin de bulunduğu 6 kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü öğrenildi. Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin olayla ilgili araştırma başlattığı bildirildi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Ailenin damadı olan zanlı 4 kişiyi dağda, 2 kişiyi ise evde öldürüyor. Hüseyin Koruoğlu isimli zanlının sorgusu sürüyor" dedi.


ÖLENLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ



Şafak Köksal´ın 4 kişiyi ormanlık alanda öldürdüğü öğrenildi.


OLAYLA İLGİLİ İDDİA ŞÖYLE
İddialara göre olay şöyle gelişti, öldürülen eş Ayşe Köksal, bir süre önce kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle jandarma tarafından 3 aylık çocuğuyla birlikte Çayır Köyü´ndeki ailesinin yanına teslim edildi. Şafak Köksal´ın barışma girişimlerine rağmen eşinin boşanmakta ısrarcı olması üzerine iki aile arasındaki gerginlik arttı.
Bu akşam saat 19.30 sıralarında Hüseyin Koroğlu, eşi Havva ile kızları Zülfiye ve İlknur Koroğlu´yla birlikte Çayır köyü yakınındaki kendilerine ait kömür ocağından dönerken, ormanlık alanda pusu kuran damatları Şafak köksal tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Gözü dönmüş damat Köksal, burada kayınpederi, kayınvalidesi ve 2 baldızını öldürdükten sonra eşinin kaldığı eve gitti.
Ayşe Köksal elinde tabanca tehditler savuran kocasına kapıyı açmadı. Bunun üzerine tabanca ile ateş açarak kapıyı kırdıktan sonra eve giden Şafak Köksal, eşi Ayşe Köksal ile kayınbiraderi Aydın Koroğlu´na kurşun yağdırarak öldürdü.
Eşi ve ailesini katleden çılgın damat Köksal, 3 aylık çocuğunu alıp Çaycuma´da yaşayan ailesine bıraktıktan sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

Editör: Pusula Gazetesi