CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’un, 10 Kasım 2015 tarihinde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

Ebru Uzun’un, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı “Baykal`ın son seçimi 23,5`du, Kılıçdaroğlu ise bu Kasım da 24,5 aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dürüstlüğü ve samimiyeti herkesçe aşikâr ama onunla olmadığı da aşikâr. 5 sene de kattığı % 1. Ben değişimden yanayım bundan sonra belki % 25`i bile arar hale gelebiliriz çünkü insanlar umudunu yitirdi. Değişim şart!” sözleri dikkat çekiyor.

Ebru Uzun, Merkez İlçe Başkanı olduktan sonra, partiyi ve yöneticileri sosyal medya hesaplarından eleştirenleri takip etmek için bir kurul oluşturduklarını açıklamıştı.

CHP Merkez İlçe Sosyal Medya Denetleme Kurulu’nun, Başkan Ebru Uzun’un hesaplarını inceleyip incelemeyeceği merak ediliyor.




İŞTE O PAYŞALIM…

CHP bu kadar karışıkken neden yazmıyorsun kimi destekliyorsun diye soruyorlar. Benim yazmam bir halta yaramıyor ama yine de yazayım. Zaten önümüzde olağan kurultay süreci vardı bu yüzden olağanüstü kurultay çağrılarına kızıyorum bıraksaydınız da delege seçimleri il ve ilçe kongreleri önce layıkıyla yapılsaydı. Şu ana kadar çıkan adaylara bunlar Baykalcı partiyi geri götürecek söylemlerine de katılmıyorum. Baykal`ın son seçimi 23,5`du, Kılıçdaroğlu ise bu Kasım da 24,5 aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dürüstlüğü ve samimiyeti herkesçe aşikâr ama onunla olmadığı da aşikar. 5 sene de kattığı % 1. Ben değişimden yanayım bundan sonra belki %25`i bile arar hale gelebiliriz çünkü insanlar umudunu yitirdi. Değişim şart!

Editör: Pusula Gazetesi