Çaycuma Gazeteciler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, derneğin kurulum aşamasını gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretini Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e yaptı. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycumalı Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, &[#]8220;Çaycuma&[#]8217;da faaliyet gösteren gazeteci arkadaşlarımızın bir araya gelerek böyle bir derneği kurması bizi fazlasıyla mutlu etti. Gazeteci arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz. Çaycuma Gazeteciler Derneği&[#]8217;ne yeni kurulmuş olması dolayısıyla belediye olarak her zaman gereken desteği vereceğiz&[#]8221; dedi.
Çaycuma Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Miyanyedi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni kurmuş oldukları dernek hakkında Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e bilgiler vererek, görüş alışverişinde bulundu.
Çaycuma Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Başkan Hasan Miyanyedi, Başkan Yardımcısı Davut Uyar, Muhasip Üye Kubilay Kalaycı, Üyeler, Muzaffer Filiz, Sercan Dilek, Ercan Karakuş, Ertan Karakök.
Editör: Pusula Gazetesi