Çaycuma Çok Programlı Lisesi´nin bahçesine Merhum Almanyalı gurbetçi Durmuş Koç´un eşi Emine Koç ve Çaycuma Belediyesi´nin katkılarıyla yaptırılan çeşme düzenlenen törenle açıldı.


Açılışa Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Ak Parti İlçe Bakanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürleri katıldı.


Eşi Durmuş Koç adına çeşmeyi yaptıran Emine Koç katkılarından dolayı belediyeye teşekkür etti.


Okul Müdürü Yüksel Arslan, okulun her taşının Çaycuma halkına ait olduğunu belirterek; "Okulumuza son tuğla da Emine ablamız tarafından konulmuştur. Okulumuzun bahçesinde temiz suya ihtiyacımız vardı.


Çeşmeye katkısı bulunan okul aile birliğine hayırsever hanımefendiye ve belediyemize teşekkür ediyorum. Eğitim sistemimizde çocuklarımızın ihtiyaçlarını en hijyenik şekilde karşılamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise hayırseverler tarafından ilçeye birçok hayrat yapıldığını ve yeni taleplerin olduğunu söyledi. Gülşen ayrıca çeşmenin yaklaşık 8 bin TL´ye inşa edildiğini ve belediye olarak bu tür eserleri yaşatacaklarını söyledi.


Daha sonra Gülşen tarafından hayırsever vatandaş Emine Koç´a teşekkür belgesi verildi. Çok Programlı Lise Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaplan da katkılarından dolayı Gülşen´e plaket verdi.


İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş´ın yaptığı duaların ardından çeşmenin açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Pusula Gazetesi