Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Topçu Muhtarlık görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Milletvekili Özcan Ulupınar’ın danışmanı olarak TBMM’sinde görevine başladı. AK Parti Zonguldak Merkez İlçe teşkilatında uzun yıllar görev yapan Murat Topçu Zonguldak sorunlarına hâkim olması dolayısıyla Milletvekili Ulupınar’ın isteği üzerine TBMM’sinde danışman olarak görev yapacak.

TOPÇU KİMDİR?

1977 doğumlu, ticaretle uğraşan ve Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatında Teşkilat Başkanı olarak uzun yıllar görev yapan Murat Topçu en son Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Muhtarlığı görevini yürütüyordu. Evli ve iki Çocuk babası Murat Topçu, 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Danışmanı olarak yapacak

Topcu, facebook adresinden "Siz değerli Mithatpaşa Mahallesi sakinleri ve Zonguldaklı hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilme adına Zonguldak millet vekilimiz Özcan Ulupınar’ın danışmanı olarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Başkent’te bir kapınızın daha olduğunu hatırlatarak saygı sevgi ve şükranlarımı sunarım" şeklinde mesaj yayımladı.


Editör: Pusula Gazetesi