GENÇ ELDİVEN ARSİNSPOR’DA!

Zonguldakspor’un genç file bekçisi Mustafa Söylemez, 3. Lig ekiplerinden Arsinspor’la anlaşma sağladı. Zonguldak ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mustafa, kiralık olarak Arsinspor’da oynanacak.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor’un kaleci transfer etmesinin ardından, genç file bekçisi Mustafa Söylemez kiralık olarak Arsinspor’la anlaşma sağladı. Zonguldakspor’a geldiği ikinci sezon gelen şansı iyi değerlendiren 21 yaşındaki genç eldiven, 8 maçta 658 dakika süre almayı başardı.

Cizrespor’dan transfer edilen Ahmet Taş’la birlikte Zonguldakspor’la dört kaleci olmasının ardından Mustafa, aynı grupta yer alan Arsinspor’a gitme kararı aldı. Kulüp Binası’nda eşyalarını toplayan kaleci Mustafa, yeni takımıyla çalışmalara katılmak için yola çıktı.

EMRAH ERGÜR’ÜN YENİ ADRESİ ELAZIĞ TEMSİLCİSİ OLDU

Devrenin bitimiyle Zonguldakspor’la yollarını ayırma kararı alan hücum oyuncusu Emrah Ergür, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta Şampiyonluk yarışı veren Elaziz Belediyespor’a transfer oldu.

Sezonun ilk devre maçlarının tamamlanmasının ardından Zonguldakspor’la yollarını ayırma kararı alan Emrah Ergür, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Elaziz Belediyespor’la anlaşma sağladı.

Zonguldakspor’da yeterli şansı bulamadığı için ayrılan Emrah, yeni kulübünün Antalya’da devam eden kamp çalışmasına katılacak. Bölgesel Amatör Lig İkinci grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Elazığ temsilcisi, sezonun ilk yarısını 27 puanla ikinci basamakta tamamlamıştı.

Zonguldaklı futbolcu Emrah Ergür, sezonun ilk yarısında Zonguldakspor’la 10 lig maçında 356 dakika, kupada ise 1 maçta 32 dakika süre aldı. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ereğli Belediyespor’un da transfer gündemine gelen Emrah, tercihini Elazığ temsilcisinden yana kullandı.

Transferiyle ilgili konuşan Emrah Ergür, “Zonguldak’ta güzel anılarım oldu. Hiçbir zaman Zonguldak’tan kopmam. Başta Hakan Hürfikir ve Başkan Süleyman Caner’e çok teşekkür ediyorum bonserviste bana yardımcı oldukları için. Makul bir fiyat belirlemişler. Kötü bir takıma gittiğimi söyleyemem. Sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takım. Zonguldakspor’un her zaman takipçisi olacağım. Bugüne kadar benden desteklerini esirgemeyen taraftara, Zonguldak halkına ve Zonguldak medyasına çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Temennim Zonguldakspor ve Elaziz Belediyespor’un şampiyonluk yolunda başarı elde etmeleridir.”

Editör: Pusula Gazetesi