Kaza, saat 05.00 sıralarında Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Yeşiltepe mevkiinde meydana geldi. Zonguldak´tan Ereğli şehir merkezine giden M. A. idaresindeki 34 FH 2593 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğini yıktıktan sonra kaldırıma çarpıp durabildi.
Çevredeki vatandaşlar kazayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, BEDAŞ ve Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri´ne haber verdi. BEDAŞ yetkilileri ve polisler yol ortasında yatan elektrik direğini kaldırıma çektikten sonra 60 metrelik alana yayılan araç parçalarını topladı. Polis, BEDAŞ ve belediye temizlik işçileri çevredeki parçaları topladıktan sonra araç kaldırıldı. Aracın içinden bira şişeleri çıktı. Hurda yığınına dönen araç çekici vasıtasıyla götürüldü. Belediye temizlik işçileri yolu temizledikten sonra yol 20 dakika sonra trafiğe açıldı.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınan sürücü M. A.´nın kolunda ezilme olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi